slider manset

10 Temmuz 2014 Perşembe

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst Ekran ve Klavye Sorunu

Arkadaşlar bu yayında Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst adlı oyunumuzda karşımıza çıkan iki sorunu anlatacağım. Bu sorunların çözümü kişiye göre değişebilmektedir. En sade hali ile anlatmaya çalışacağım. Sorunlar ve çözümleri şunlardır. Çözümlere geçmeden önce oyunun yüklü olduğu konumu tam bilmeli. Oradaki bazı dosyalar şunlardır.


1. Oyunu tam ekran yapamıyorum. Oyun bilgisayarımın çözünürlüğü ile uyuşmuyor.
Arkadaşlar bu sorunda oyunun yüklü olduğu konuma ( Bende “C:\Program Files (x86)\NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst” ) geliyoruz. Burada “NS3FB_option2″ dosyasına sağ tıklayıp yönetici modunda çalıştırıyoruz. Ekran çözünürlüğünüz ne ise işaretli kısımdan seçiyoruz. Ardından tam ekran olması için “Windowed Mode” yazısının yanındaki kutucuk boş olmalıdır. OK tıklayarak çıkabilirsiniz. Ekran sorununuz çözülmüştür.

2. Oyunda hangi tuşlarla oynayacağımı bilmiyorum. Hepsi çok karışık.
Bu sorunu yazımızda da anlatmıştık. Sebebi oyunun ilk XBox ve PS için çıkması ardından bilgisayarlara uyarlanmasıdır. Bu sorun için de yine oyunun yüklü olduğu konumda “NS3FB_option1″ dosyasına sağ tıklayıp yönetici modunda çalıştırıyoruz. Üst kısımdaki satırı en alta kaydırıp Keyboard seçeneğine tıklamamız gerekiyor. Sonrasında ise oyunda hangi tuşlarla oynamak istiyorsanız herbirini tek tek değiştirmelisiniz. Ben resimdeki gibi ayarladım. Bu sizin seçiminize bağlı. Ayarlamalarımız bittikten sonra OK tıklayarak bitirmiş oluyoruz. Artık oyunumuza girebiliriz.




Kaynak site :  http://www.saglamoyun.com/2014/07/naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-ekran-ve-klavye-sorunu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder